Raamfolie

Raamfolie


Even een kleine ergernis kwijt: raamfolie. Je weet wel, dat fijne folie waardoor mensen niet bij jou naar binnen kunnen kijken, al dan niet voorzien van een print. Ik heb hier natuurlijk niets tegen zolang je in je huis woont en deze niet te koop staat. Maar staat deze wel te koop? Tja, dat verandert de zaak.

Raamfolie houdt namelijk niet alleen nieuwsgierige ogen tegen, maar ook een heleboel licht. Jammer, want hierdoor kan je huis onnodig donker ogen. Ook kunnen geïnteresseerden niet goed zien hoe leuk die woning nu is. Weet dat een kijker meestal eerst al een rondje door de straat heeft gemaakt alvorens deze een afspraak heeft gemaakt voor bezichtiging van die woning. Een ander punt is dat de potentiële koper zich gaat afvragen waarom dat raamfolie geplaatst is. Hele nieuwsgierige bemoeizuchtige buren? Dat is natuurlijk niet het gevoel dat je wilt verkopen. Ooit was ik in een woning waar de slaapkamerramen volledig waren afgeplakt, handig voor de privacy. Maar je zag niet dat je vanuit de slaapkamer mooi uitzicht had op de charmante jaren-30-straat. Het weghalen van het raamfolie en een paar andere kleine aanpassingen had hier groots effect. De woning was binnen 3 weken verkocht.

Ik ben nieuwsgierig naar jullie mening over raamfolie.
No Comments

Post a Comment