Je huis verkopen rond de feestdagen?

Je huis verkopen rond de feestdagen?

kartonnen sfeerhaard van CUBIQZ

Door de op handen zijnde wijzigingen van hypotheekregels in 2013 zullen een aantal mensen juist de laatste maand van dit jaar nog een nieuwe woning willen kopen. De vraag is: hoe zorg je ervoor dat dit jouw huis is?

December is bij uitstek de maand om je woning gezellig te maken. Staat de woning te koop, doe het dan rustig aan voor wat betreft de versieringen. Natuurlijk kun je het gezellig maken met kaarsen, plaids en een mooie kersttak. Maar heb je niet een hele grote woonkamer, dan doe je er misschien verstandig aan om die kerstboom achterwege te laten. Herinner je je nog hoe ruim de woonkamer aanvoelde toen je vorig jaar de kerstboom net had weggehaald? Precies! Dat ruimtelijke gevoel probeer je te verkopen.

Een mooi alternatief vond ik bij IKEA.

IKEA

Een kerstboom van stof. De kerstballen kun je er aan vast maken. Heb je een bezichtiging? Dan vouw je de boom zo op.

Kies je toch voor een kerstboom en moeten er nog foto’s worden gemaakt? Zorg dat je begin januari nieuwe foto’s maakt. Niets zo erg als op een zomerse dag in juli een kerstboom tegenkomen op funda.

No Comments

Post a Comment