Nog even achteruit kijken en dan vooruit

Nog even achteruit kijken en dan vooruit

De laatste opdrachten uitgewerkt, offertes geschreven en de laatste facturen zijn verstuurd. Een mooi moment om nog even achteruit te kijken. 2012 was een mooi jaar: Ongeveer 80 huiseigenaren geholpen bij het beter presenteren van hun te koop staande woning. Variërend van fotografie, floorplanners, teksten en natuurlijk styling. Ook mocht ik een aantal modelwoningen inrichten voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren. De ene keer met echte meubels, de andere keer met de decormeubels van karton van Cubiqz, zoals hierboven. Kortom heel veel mooie opdrachten mogen uitvoeren, waarin ik mijn creativiteit helemaal in kwijt kon.

Nu eerst genieten van de feestdagen. En dan in 2013 weer hard aan de slag. De eerste opdrachten staan al gepland, nieuwe ideeën en een paar hele mooie nieuwe samenwerkingen staan op stapel, maar daarover in 2013 meer.

Voor nu iedereen een heel gezellige kerst toegewenst en een nog beter 2013!

No Comments

Post a Comment