Druk behang en toch neutraal?

Druk behang en toch neutraal?

Soms kom je op plekken en dan denk je even: “Wie heeft dit bedacht?”. Zo kwam ik in een woning in Berkel en Rodenrijs die door mijn opdrachtgever was teruggekocht in het kader van een terugkoopregeling. Een mooi ruim appartement met prachtige neutrale keuken en badkamer, maar met liefst 6 verschillende drukke behangetjes. De opdracht was er een mooie modelwoning van te maken. Budget was niet ruim genoeg om het behang te verwijderen, dus er zat niets anders op dan er mee te werken. Dat is goed gelukt. Samen met de decormeubels van CUBIQZ en sfeervolle accessoires is het toch een neutrale woning geworden.

Nieuwsgierig hoe het geworden is? Dit keer geen voor en na foto’s, maar 2 filmpjes die ik heb gemaakt met Vine.

Trouwens de opdrachtgever was dik tevreden. Alleen al tijdens het eerste open huis zijn er maar liefst 75 bezoekers geweest.

No Comments

Post a Comment