E-workshop: Maak je huis verkoopklaar.

E-workshop: Maak je huis verkoopklaar.

Beschrijving: cid:image001.png@01CD846D.B55A2D20

De afgelopen maanden heb ik er achter de schermen hard aan gewerkt: een e-workshop voor de Libelle Academy. En nu is de workshop online. Super blij met deze mooie samenwerking met Libelle. 

In de online workshop komt onder andere het volgende aan bod: 
Hoe richt je een huis ruimtelijk in? En wat te doen als je huis leeg staat, omdat je al bent over verhuisd? Hoe geef je een huis sfeer, zonder dat de koper denkt: niet mijn smaak? En hoe voorkom je dat je bij iedere bezichtiging je huis zo’n beetje moet verbouwen? Dit alles komt aan bod in de vorm van een handig stappenplan met tips die goed uitvoerbaar zijn. Ook leer je hoe jouw huis uitnodigt tot bezichtiging en hoe je een goede makelaar kiest.

In de workshop leer je in 7 stappen eventuele minpunten van jouw woning te neutraliseren en juist de pluspunten van jouw woning te benadrukken. De woning krijgt een frisse, neutrale en sfeervolle uitstraling, die ruimtelijk en overzichtelijk overkomt. Klaar voor een woningpresentatie op internet en bezichtigingen. 

Bekijk hier een preview van de online workshop ‘Maak je huis verkoopklaar’.

Met deze workshop is het voor iedereen haalbaar om zijn huis goed te presenteren voor de verkoop. Kan niet wachten op de eerste reacties van cursisten die met resultaat het stappenplan hebben gevolgd. 
No Comments

Post a Comment