Op straat in Milaan

Op straat in Milaan

Wat was het leuk in Milaan. En voor iedereen die er nog nooit is geweest tijdens de Design Week Milan, is het wel leuk om te lezen hoe het er aan toe gaat tijdens deze week. Hele wijken worden namelijk overgenomen door showrooms van verschillende merken en producten. Kantoren, winkels, pakhuizen, worden totaal leeggehaald voor de presentatie van een nieuw product. Zo liep ik nog braaf met een leuke 100% gids rond. Leuke gids, maar tijdens deze week niet geheel up to date. Zo stond er een mooie interieurzaak in de wijk Tortona beschreven, maar deze was geheel leeggehaald en vervangen door een showroom van een koffiemerk.

Ook leuk is dat je nu op binnenplaatsjes komt, waar je anders niet zo snel door zou lopen en zie je die panden ook nog eens van binnen. En van binnenkijken heb ik nooit genoeg.

Mini zat gevestigd in een shaby ogend pandje en dan zie je dit dus binnen.

En iets verder kwamen we ook nog “wild” weven tegen. Weer eens wat anders na al dat wildbreien. 
No Comments

Post a Comment