Something old, something new, something….

Something old, something new, something….

Nee, geen blog over een stylingopdracht voor een huwelijk, maar het inrichten van een te koop staande woning. Deze mooie opdracht kreeg ik van een familie die het appartement van hun ouders al geruime tijd te koop hadden staan.

Toen ik aankwam waren er nog een enkele gedateerde meubels aanwezig. Wat een beetje een trieste aanblik gaf. Toevallig was er een neef die ging verhuizen die een tijdelijke bestemming zocht voor een aantal van zijn meubels zocht. Aangevuld met meubels van CUBIQZ en frisse accessoires werd het weer een modern uitnodigend geheel. Als dat geen kijkers trekt.

Meer zien van deze woning? Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak.

  Follow my blog with Bloglovin

No Comments

Post a Comment