Kleur in je interieur

Kleur in je interieur

We love colour / Blauwe kast

Wie me volgt op pinterest weet het. Ik ben gek op kleur. Aanstaande zaterdag mag ik als Histor kleurstyliste advies geven bij de Gamma. Super leuke klus. Met verf kun je met weinig middelen hele mooie dingen bereiken. Op twitter kwam deze week de hashtag #ral9010mijnietgezien al voorbij. Weliswaar is deze wittint de meest verkochte kleur verf in Nederland, maar het mag best wel wat gewaagder. Hier een aantal gewaagde voorbeelden waarbij je misschien een beetje uit je comfortzone moet stappen.

Gele schouw / Gele deuren

Zoals hierboven. Stel je voor dat er geen gele verf was gebruikt, maar gewoon witte. Een totaal andere uitstraling en waarschijnlijk saai. Met die gele accenten is het juist spannend.

Roze tafelpoten / Lambrisering

Een simpele tafel krijgt door het onderstel roze te schilderen een totaal andere uitstraling. Rechts een lambrisering gewoon op het beton aangebracht.

Trap / piano / stoel / Grafische vormen
Een oude piano of stoel wordt fris en past juist in het interieur door een likje verf. Grafische vormen zie je momenteel veel. Waarom dan niet op die saaie witte muur?
Witte baan / Roze plafond

Ook kun je door vlakken donker of juist lichter te schilderen mooie effecten bereiken. Zoals links. Rondom de ramen is het licht gebleven waardoor de ruimte breder lijkt. En hoe gaaf is dit: een roze plafond. Wie durft?

No Comments

Post a Comment