VT Wonen The Barn

VT Wonen The Barn

Vorige week was de woonbeurs. Deze week op mijn blog elke dag een post over wat ik heb gezien. Voor wie de beurs gemist heeft of voor wie het leuk vindt om even terug te kijken. Het  leukste aan de woonbeurs vind ik de huizen van de verschillende woonbladen. Vandaag beginnen we met de boerderij van vt wonen, want een huis kun je het moeilijk noemen.  Een overweldigende stand was het. De nieuwe hoofdredactrice, Carlein Kieboom, vertelde mij dat ze de boerderij hadden gespot op het festival Oerol. Het was nog een hele klus om om in zo’n grote boerderij een huiselijke sfeer te creëren. Alhoewel het huis/boerderij beduidend groter was dan voorafgaande jaren is dat zeker gelukt.

De woonkamer was intiem en donker met veel grijs, groen en bruintinten met als accentkleur okergeel.
De keuken was stoer, licht en puur. Echt terug naar de basis. 

Naar boven en beneden kijken levert ook mooie beelden op. Geweldige lampen en ook hier werd er op het dak getuinierd. Echt een trend van de laatste paar jaar.

Fotografie: casa&co.

No Comments

Post a Comment