101Woonideeën

101Woonideeën

Het huis op de Woonbeurs Amsterdam van 101Woonideeën was, net als vorig jaar, lekker bont. Ik ben gek op kleur, dus helemaal mijn huis.

Bijzonder was de vakkenkast. Een leuk idee voor als je veel spulletjes hebt die je graag tentoonstelt. Op de vloer diverse vloerkleden in lagen. En die hangstoel. Ik denk, één van de meest gefotografeerde stoelen op de Woonbeurs: Geweldig.

Tijdens de woonbeurs lanceerde Histor in het huis van 101Woonideeën een nieuwe aktie: Eén kastje 101 karakters. Niemand minder dan Piet Hein Eek ontwierp een mooie stoer kast in zeer beperkte oplage. Ook jij wordt uitgenodigd om ideeën aan te dragen hoe je het kastje zou willen schilderen. 101 gelukkigen mogen in de werkplaats van Piet Hein Eek met de kast aan de slag en krijgen uiteindelijk echt het kastje thuis. Meer informatie over deze leuke aktie vind je hier. Mijn inzendig is verstuurd. En nu maar afwachten.

Fotografie: casa&co.

No Comments

Post a Comment