Dutch Design Week 2013

Dutch Design Week 2013

Vlisco

Het is al een paar weken geleden, maar ik kom er nu pas aan toe om te bloggen over de de Dutch Design Week. Het was de eerste keer dat ik er was en al had ik niet veel tijd, ik werd erg blij van wat ik zag. Volgend jaar weer, wat mij betreft. Kijken jullie even mee. Allereerst de presentatie van Vlisco. In één woord: Indrukwekkend. Wat tot voor kort weinig mensen wisten is dat deze producent van Afrikaanse stoffen gewoon uit Nederland komt. De stoffen worden dan ook allemaal in Nederland ontworpen en gedrukt. Mij lijkt het ook geweldig om kussens van deze stof te maken.

Er was nog veel meer te zien: grafische prints, geometrische figuren, pastels, neon. Ik zag ze overal. Hier een paar favorieten die ook nog eens betaalbaar zijn. Om te laten zien dat design niet altijd een hele investering betekent. Wat is jouw favoriet?

Jurianne Matter
Lenneke Wispelwey

Steven Banken

Isabel Quiroga, Tallow

No Comments

Post a Comment