Huisje bij zee

Huisje bij zee

Voor Vestia mocht ik vorige maand een modelwoning inrichten in de Zeezwalustraat in Den Haag. Een mooie eengezinswoning met op het eind van de straat, het begin van de duinen. Een fijne woning op een zeer mooie plek, maar op een of andere manier wilde de verkoop van de laatste fase niet vlotten. De opdracht was om er moderne eengezinswoning met een licht beachgevoel van te maken. De woning heb ik ingericht met de decormeubels van karton van CUBIQZ en natuurlijk aangekleed met sfeervolle accessoires. Op zaterdag 15 februari was er Open Huis. Een zeer succesvol Open Huis mag ik wel zeggen. De eengezinswoningen zijn inmiddels zo goed als allemaal verkocht! En er is zelfs al een reservelijst aangelegd met kandidaten. “We kunnen dus wel stellen dat de modelwoning een succes is”, aldus de opdrachtgever.  Blije opdrachtgever = blije vastgoedstylist.

Fotografie en styling: casa&co.

No Comments

Post a Comment