Kartonderdag: Take-your-seat

Kartonderdag: Take-your-seat

CUBIQZ heeft weer wat nieuws bedacht: kartonnen meubels, waar je nu wel echt op kunt zitten. Take-your-seat is een modulair zitsysteem opgebouwd uit kartonnen modules met een custom made hoes. De twee verschillende modules (zit- en kubusmodule) zijn flexibel op te stellen. Een 2-zits element of een zit-eiland. Aan jou de keus en telkens weer, afhankelijk van de situatie.Door te spelen met kleuren, prints en bijvoorbeeld een eigen logo, kun je de meubels personaliseren en passen ze helemaal in het thema of huisstijl. Net waar de situatie om vraagt. 

Dit nieuwe designconcept komt uitstekend tot zijn recht in ontvangstruimtes, beurzen, evenementen, winkels, etalages, showrooms en natuurlijk woningen.

Wil je meer weten over deze duurzame, herbruikbare en gebruiksvriendelijk inrichting? Als Cubiqz-styliste informeer ik je graag verder over de mogelijkheden.   


No Comments

Post a Comment