Give Away: Compleet interieur met accessoires van CUBIQZ

Give Away: Compleet interieur met accessoires van CUBIQZ

Zeg eens eerlijk, in welke woonkamer stap jij liever binnen tijdens de Open Huizen Dag?

Op zaterdag 4 oktober is weer de Landelijke Open Huizen Dag. Een goed gepresenteerde woning trekt op zo’n dag doorgaans meer kijkers en hopelijk ook de koper.

Voor leegstaande woningen werk ik veel met CUBIQZ meubels. Meubels van karton waarmee je de mogelijkheden van een ruimte laat zien zonder dat je als verkoper een hele investering hoeft te doen. Aangevuld met accessoires kan ik er telkens weer een ander plaatje mee neerzetten. Net wat bij de woning en doelgroep past.

Staat jouw huis te koop en staat deze leeg? Of ken je iemand die een leegstaand huis te koop heeft staan? Dan heeft CUBIQZ een super leuke Open Huis Actie bedacht:

Stuur vóór 15 september een funda link van de woning die wat jou betreft voor een metamorfose in aanmerking komt naar: info@cubiqz.nl. De winnende woning wordt compleet ingericht met CUBIQZ producten + accessoires door een vastgoedstylist.

Deze kans om jouw huis in te laten richten met een complete nieuwe inrichting laat je toch niet lopen? Wie weet ga ik binnenkort voor jou aan de slag.

Fotografie en styling: casa&co.
No Comments

Post a Comment