Locatie, Locatie, Locatie: Het Appeltaartgevoel

Locatie, Locatie, Locatie: Het Appeltaartgevoel

Vraag een makelaar wat het belangrijkste is voor de verkoop van een woning en hij zal zeggen: Locatie, Locatie, Locatie! Wat maakt een locatie goed? Precies dat fijne winkeltje, leuke restaurantje, of park om de hoek. Daarom vind je vanaf nu regelmatig hotspots op mijn blog. Telkens gecombineerd met een leuke bijpassende woning in de buurt.

Als eerste is  Het Appeltaartgevoel in de spotlight. Collega stylist en naamgenoot, Marieke Sengers, opende vorige week deze interieurwinkel in de Kerklaan in Rijswijk. Marieke verkoopt een mooie frisse mix van lampen, stoelen, accessoires en hebbedingetjes. Een winkel waar je voor interieuradvies terecht kunt, maar ook voor een klein cadeautje, zoals een kleurrijke 3Dpapierenslinger van Oker.  Marieke verkoopt hele fijne woonaccessoires, dus mij ziet ze zeker terug voor de decemberinkopen. 
Vlakbij Het Appeltaartgevoel staat aan de Haagweg een wel heel bijzonder mooi opgeknapte woning te koop. Denk kamer en suite, strak in de verf, met een ruime keuken en badkamer. Misschien net iets te klassiek ingericht, voor sommigen. Maar ik denk dat de fijne woonaccessoires van Het Appeltaartgevoel hier heel mooi zouden staan.
 Deze fraaie woning staat te koop en te huur. Meer info vind je hier.

Ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe rubriek vinden. Vaker doen of niet?
No Comments

Post a Comment