Locatie, Locatie Locatie: Kunstuitleen Voorburg

Locatie, Locatie Locatie: Kunstuitleen Voorburg

Deze week in de spotlight de Kunstuitleen in Voorburg. Al jaren hebben we een abonnement. Dat betekent in elk geval elk half jaar iets anders aan de muur en soms iets eerder. Tja, moet je je dochter ook niet laten kiezen, want dan eindig je met een mevrouw met een gasmasker op aan de muur. Maar goed, bij de kunstuitleen is er veel keus, dus iets nieuws uitzoeken lukt altijd. Momenteel is er een expositie van etalages van winkels uit Voorburg geschilderd door amateurs. Heel divers en heel  leuk om de diverse winkels te herkennen. 

Ze hebben ook nog hele fijne cadeautjes, zoals Tallow kaarsen, lampen van Snowpuppe en de papieren vaas van Pepe Heykoop. Cadeaus die ik graag onder de kerstboom aantref. 

Op loopafstand van de Kunstuitleen staat deze woning van een collega-stylist te koop. Met een tuin aan de Vliet en met oog voor detail ingericht, met recht een droomhuis. En wat zouden de schilderijen van de Kunstuitleen hier niet prachtig uitkomen.

Interesse in deze mooie woning? Meer informatie vind je hier

In Locatie, locatie, locatie laat ik fijne winkels, restaurants, en zo zien in combinatie met een te koop staande woning in de buurt. Ook een woning of een fijne locatie in de spotlight? Tips zijn altijd welkom. 
No Comments

Post a Comment