casa&co. bestaat 5 jaar!

casa&co. bestaat 5 jaar!

En opeens is de maand januari al voorbij zonder geblogd te hebben. Om allerlei redenen, maar daarover een volgende keer. Maar nu de reden van deze blogpost: casa&co. bestaat 5 jaar. Vijf jaren waar in ik meer dan 350 woningen verkoopklaar mocht maken. Ontelbaar hoeveelheid bedden opgemaakt, spullen uit het zicht geplaatst en dozen in elkaar gezet. Als ik kijk waar ik mee begon en waar ik nu sta, ben ik nog elke dag blij dat ik de switch gemaakt heb. De afgelopen jaren heb ik ontzettend fijn samengewerkt met zeer uiteenlopende opdrachtgevers en andere grote partijen. Ik hoop dat ik dat de komende jaren mag voortzetten. Want ik doe niets liever dan huizenverkopers helpen bij het beter presenteren van hun woning. Op naar de volgende vijf jaar!

No Comments

Post a Comment