Modelwoning Quattro: Pretty in pink

Modelwoning Quattro: Pretty in pink

 Den Haag Zuid is volop in ontwikkeling. De komende 10 jaar zet de WOM, een samenwerking tussen de gemeente Den Haag en Vestia, hier zich voor in door het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten, maar ook door middel van renovatie. In deze wijk heb ik al diverse modelwoningen mogen opleveren. Dit keer werd ik gevraagd voor het inrichten van een maisonnette in het project Quattro. Een fijne lichte woning met op de begane grond  de mogelijkheid tot werken en ruime bergruimtes . Op de eerste verdieping zijn twee loeien van slaapkamers en dito woonkamer met zonnig ruim balkon. Dit keer koos ik voor grijs met hier en daar wat roze accenten. Het is een jong, frisse modelwoning geworden die aansluit bij de doelgroep. 

No Comments

Post a Comment