Met de billen bloot….

Met de billen bloot….

Tja, en dan gaat je eigen huis in de verkoop. Best even een stap voor een vastgoedstylist. Want je eigen huis is toch een beetje je visitekaartje. Maar het goede nieuws is, dat het hartstikke gelukt is. Met de Open Huizen Dag mocht ik 39, ja je leest het goed, 39 kijkers ontvangen. En die nummer 39, die net na drie uur langs kwam, die heeft het gekocht. Een leuk jong gezin komt in ons fijne huis wonen.

Het was een interessante ervaring om ook eens in de schoenen van een verkoper te staan. Realiseer me nog beter dat je als verkoper je er echt even toe moet zetten om goed op te ruimen en je huis verkoopklaar te maken. Maar dat het effect heeft, daar ben ik meer dan eens van overtuigd. Kijkers gaven stuk voor stuk aan, dat ze het zo’n charmant en mooi huis vonden en zo leuk ingericht. Het klopte helemaal met de foto’s. Al bij al een ervaring die ik zeker ga meenemen naar mijn toekomstige klanten.

En wij? Wij verhuizen eind augustus naar ons nieuwe huis. Als je me volgt op instagram, dan heb je het al gezien. We hebben een groot klusproject gekocht, waar nu heel hard aan gewerkt wordt om er iets heel moois van te maken. Maar daarover meer in een volgende blog. Wij gaan eerst maar eens de verkoop van ons huis vieren. Goede reden om eens goed uit eten te gaan!

p.s. Deze tuinfoto had ik natuurlijk al gemaakt afgelopen zomer. Regeren is vooruitzien.

No Comments

Post a Comment