Weekendtip: Festival Designkwartier

Weekendtip: Festival Designkwartier

Vorig jaar een groot succes en dus daarom dit jaar weer: Designkwartier in het Zeelheldenkwartier in Den Haag. Er is veel moois te zien. Vorig jaar was mijn favoriet WOTH in het huis van de hoofdredactrice van Eigen Huis en Interieur, Mary Hessing. Zij woont in een voormalige melkfabriek die zij speciaal voor het weekend ombouwt tot warenhuis. Daar ga ik zeker weer langs. Maar er is nog veel meer moois te zien en te beleven. Op allerlei onverwachte plekken kom je design tegen: in containers, binnentuinen, in een oude tandartsenpraktijk, bij mensen thuis en op straat. Voor de ontwerpers is Designkwartier Den Haag een kans om nieuw werk te presenteren. Hier alvast wat foto’s van wat je zou kunnen spotten.


No Comments

Post a Comment