casa&co. in het Woontheater op de vt wonen & design beurs

casa&co. in het Woontheater op de vt wonen & design beurs

 
Tijdens de vt wonen & designbeurs, voorheen Woonbeurs, mocht ik 4 keer een lezing geven over hoe je je huis verkoopt. Was even vergeten hoe leuk ik het vind om te spreken voor een groep mensen. Enthousiaste toehoorders, sprekende voorbeelden en praktische tips maakten dit tot vier geslaagde lezingen. Na afloop heb ik nog veel persoonlijke vragen kunnen beantwoorden. Dat smaakt naar meer! Hoe ik dat vorm ga geven weet ik nog niet, maar daar zul je in de toekomst zeker meer over lezen. 
Een mooie bijkomstigheid was dat ik voor de opening al de beursvloer op kon om snel wat foto’s te schieten zonder al die bezoekers erop. Dus ben je niet geweest hier een korte sfeerimpressie. 
Geweldige originele Amerikaanse fabriekskrukken van Lyon
Het zonlicht scheen heerlijk in het wat sobere maar prachtig gestylde huis van vt wonen.
Adrianne at Home kan zo een B&B openen.
Niet helemaal mijn stijl, maar voor een vakantiehuis prachtig. 
Op de hele beurs stonden de mooie bos bloemen van Bloomon

No Comments

Post a Comment