Tekort aan gewilde objecten. Hallo kans!

Tekort aan gewilde objecten. Hallo kans!

Vorige week stond in een artikel in de Volkskrant dat het aanbod goede woningen opdroogt. Ik hoor het ook om me heen. We willen wel verhuizen, maar er komt maar weinig nieuwe leuke woningen op de markt. Mensen durven om die reden ook hun huis nog niet te koop te zetten, uit angst dat er niet iets moois voor in de plaats komt. En tijdelijk huren wil ook niet iedereen.

Dit is het moment voor verkopers van minder gewilde woningen om daar op in te spelen. Dus stond je huis de afgelopen zes maanden te koop en is het nog niet verkocht, dan is het nu echt tijd om kritisch naar de woning te kijken. Grijp deze kans. Maak van je woning juist dat gewilde object. Verkoop die droom van dat fijne huis en kom in actie. De vraag is er wel, maar misschien realiseert de koper nog niet dat jouw huis eigenlijk het perfecte huis voor ze is.

Doe als de klant van bovenstaande foto. Dit mooie appartement in Almere stond al ruim een jaar leeg en te koop. Na het toevoegen van een frisse inrichting en het weghalen van de laatste stukken van de gedateerde inboedel, was deze binnen twee maanden verkocht onder voorbehoud. Een mooi resultaat doordat de koper begreep dat alleen te koop zetten niet genoeg was.

Hoe pak je dat nu zelf aan? Kijk eens naar de foto’s en tekst op Funda. Spreekt deze je aan? Vraag familie en vrienden eerlijk commentaar te geven op jullie woningpresentatie. Doet deze recht aan de woning? Of kan het eigenlijk mooier?

En kom je er niet uit? Een vastgoedstylist kan je hier natuurlijk ook goed bij helpen.

No Comments

Post a Comment