10 vragen aan…..Arlette en Gigi

10 vragen aan…..Arlette en Gigi

Weer 2 dames aan wie ik de 10 vragen stelde. Dit keer de twee zussen van More2sell: Arlette en Gigi. Toen ik net begon als vastgoedstylist kwam ik ze overal tegen en heb ik ze wel eens vervloekt. De makelaars die ik sprak hadden vaak al een samenwerking met hun. Nu, ouder en wijzer, ahum, weet ik dat onze bedrijven prima naast elkaar kunnen bestaan. Genoeg klanten en ieder zijn eigen stijl. En blijken het ook nog twee hele leuke collega’s te zijn. Benieuwd naar hun antwoorden?

Grootste misverstand over vastgoedstyling?
Het is duur, niet nodig en iedereen kan het.

Licht aan of uit?
Wij kijken echt altijd naar de situatie op locatie, naar het daglicht wat binnen stroomt. Stylist en fotograaf bekijken per foto of het sfeervoller en nodig is met licht aan of niet.
Dus maatwerk!

Meubels van karton of echt?
More2Sell gebruikt een mix van echte en kartonnen meubels. Zo kunnen we beter inspelen op stijl en sfeer afgestemd op de doelgroep van de te koop staande woning.
Een nieuwbouw 3-kamer appartement voor jonge mensen 25-35 jaar heeft echt een andere stijl nodig dan een vrijstaand landhuis.

Inspiratiebron?
De doelgroep potentiele kopers waar we de te koop staande woning op afstemmen. Trendvoorspellingen voor kleur en materiaal.

Leukste project?
Sinds 2005 zoveel opdrachten mogen uitvoeren, van klein tot groot. Van hopeloze (maar uiteindelijk niet) gevallen (veels te veel troep en vies) tot juist te opgeruimd en daardoor te veel een toonzaal.
Maar altijd weer super als we te laat er bij worden gehaald en het ons dan weer lukt om de woning met de gehele vernieuwde presentatie zo verkocht te krijgen! Zoals in Zoetermeer. Zie de foto’s hier boven.

Favoriete woonaccessoire?
Ik heb een houten modern beeld van een man (ca. 60 cm hoog) die in een hurk houding zit en denkt, ooit in Bali gekocht. Mijn zus Arlette vind ‘m niks en ik zet m met enige regelmaat toch maar weer in.

Droomproject?
Een nieuwbouwproject met verschillende type modelwoningen, waarbij de vastgoedstylist in het gehele traject meegenomen wordt en niet als sluitpost. Dus met genoeg budget.

Verrassend inkoopadres?
Kringloopwinkels voor de meest originele woonaccessoires! Wij slagen met enige regelmaat.

Perfecte housewarminggift?
Tot nu toe niet gedaan, maar je brengt ons op een idee!

Als je verkopers 1 tip mag geven…
Verplaats je in de koper!

www.more2sell.nl

Ben je vastgoedstylist en wil je ook meedoen aan deze blogserie? Stuur me even een mailtje.

No Comments

Post a Comment