10 vragen aan….Vanja Santic

10 vragen aan….Vanja Santic

Vanja is een veelzijdige dame. Naast het inrichten van modelwoningen is zij ook Flexa-kleuradviseur. Dat laatste doet zij bij de klant thuis, maar je kunt haar ook zomaar in een mooie interieurzaak vinden waar ze dan de hele dag advies geeft. Ook aan Vanja stelden we de 10 vragen.

Grootste misverstand over vastgoedstyling?
Dankzij veel TV-programma’s denken mensen dat je een compleet een nieuwe inboedel nodig hebt en dat het dus veel te duur is. Bij vastgoedstyling probeer je altijd met de spullen die er zijn het mooiste resultaat te bereiken. Het verschilt per woning wat je moet aanschaffen, maar meestal kun je volstaan met een goede opruimbeurt, een likje verf en een paar extra accessoires.

Licht aan of uit?
Licht aan geeft veel meer sfeer vind ik. Je moet geen gele vlekken op je foto’s vinden, maar met de juiste fotografie is dat goed te doen.

Meubels van karton of echt?
Ik bied mijn klanten beide opties, afhankelijk van hun wensen en budget. Het voordeel van echte meubels is dat je erop kan zitten. Dat is handig met bezichtigingen. Het voordeel van karton is dat het makkelijk te vervoeren is en een stuk goedkoper.

Inspiratiebron?
Inspiratie kun je overal vinden, als je maar goed kijkt: internet, tijdschriften, reizen, restaurants, hotels, straat…

Leukste project?
Een villa in Hilversum die ik moest inrichten voor de verkoop. Ik had €0,00 budget, dus het was echt een uitdaging om iets leuks neer te zetten. De spullen waren opgeborgen in een schuur, dus ik moest uit de aanwezige meubels kiezen welke ik wilde gebruiken. Uiteindelijk lukte het om er iets moois van te maken en de villa was de volgende dag al verkocht! Verkopen binnen 1 dag gebeurt niet vaak.

Favoriete woonaccessoire?
Sierkussens en kunstbloemen. Ik gebruik ze vaak en naar mijn mening maken ze de ruimte een stuk warmer en gezelliger. Ik ben altijd op zoek naar goede kunstbloemen die de uitstraling hebben van echte bloemen. Helaas zien goedkope kunstbloemen er vaak te nep uit. Dus ik betaal liever wat meer, maar die investering is het zeker waard!

Droomproject? 
Het lijkt me leuk om een keer een hotel of restaurant in te richten. Of een strandvilla op Ibiza.

Verrassend inkoopadres voor woonaccessoires?
Heb ik niet. Ik koop ze overal en nergens. Maar Tica is wel mijn favoriet.

Perfecte housewarminggift?
Een mooie plant.

Als je verkopers maar één tip mag geven, wat zou die dan zijn?
Durf te investeren in je woning. Je verdient het dubbel en dwars terug.

www.style-and-sell.nl

Ben je vastgoedstylist en wil je ook meedoen aan deze blogserie? Stuur me even een mailtje.

No Comments

Post a Comment