Waarom je je juist wel moet mee doen aan de Open Huizen Dag?

Waarom je je juist wel moet mee doen aan de Open Huizen Dag?

Hij komt er weer aan: de Landelijke Open Huizen Dag op 2 april. Waar voor de crisis het houden van een open huis werd gezien als een wanhoopsdaad, is het nu juist een prima marketingtool. En niet alleen voor makelaars om extra advertenties te verkopen. Overigens verschilt het behoorlijk wat een makelaar vraagt voor deelname: van niets, want het zit al in de courtage, tot het doorberekenen van allerlei kosten. Vraag hier wel even naar voordat je besluit mee te doen.

En nu, waarom wel meedoen?
– In één keer veel kijkers ontvangen. Dat betekent één keer goed opruimen en schoonmaken en niet bijvoorbeeld 5 keer.
– Staan er meerdere huizen in de straat te koop? Je maakt de potentiële koper het makkelijker om alle huizen in één keer te kunnen bekijken en te vergelijken. En natuurlijk verkoop jij het mooiste huis van de straat, dus je hebt niks te vrezen. Hoe je dat aanpakt lees je in mij gratis e-book.
– De drempel om de woning te bezichtigen is veel lager. Er hoeft immers geen afspraak ingepland te worden. Ook de kijker die zich nog aan het oriënteren is, kan jouw huis bezichtigen en er voor vallen.
– De woning na deze dag onverhoopt niet verkocht? Als het goed is heb je voor jouw makelaar alle contactgegevens genoteerd. Deze zal iedereen nabellen om te horen wat ze van jouw huis vinden. Desgewenst kun je de verkoopstrategie of presentatie hierop aanpassen.

Zelf deden we vorig jaar mee met de Open Huizen Dag en verkochten wij ons huis aan kijker nummer 39(!). Ik hoop van harte dat deelname aan de Open Huizen Dag voor jou net zo succesvol is.

No Comments

Post a Comment