10 vragen aan….Patricia van Hensbeek

10 vragen aan….Patricia van Hensbeek

Deze week stelde ik mijn 10 vragen aan Patricia van Hensbeek. Licht aan of uit? En waar koopt zij haar accessoires in? Je leest het hier.

 

Grootste misverstand over vastgoedstyling? 

Dat vastgoedstyling erg kostbaar is, dit komt door mijn inziens ook wel door de misvatting die wordt gecreëerd door de welbekende programma’s op tv. Hier wordt immers vaak geheel verbouwd en betalen sponsoren mee… Dit is een vertekend beeld van de werkelijkheid.

Licht aan of uit? 

Aan, dit zorg voor sfeer op de foto’s.

Meubels van karton of echt?

Mix van karton en echte meubels, maar dit ligt natuurlijk ook weer geheel aan het te besteden budget van de opdrachtgever.

Inspiratiebron?

Het leven zelf, kleding en meubel beurzen.

Leukste project?

Project waar ik momenteel actief mee ben. Een vrijstaande villa in Rosmalen in een zeer gewilde buurt, maar liggend op een redelijk klein perceel. Een uitdaging dus, waarbij de X-factor toch echt binnen gelegd moet worden. Tevens wonen de mensen er nog zelf in, waardoor het dus ook nog steeds leefbaar moet zijn! Nadat dit project klaar is zullen de makelaars pas uitgenodigd worden voor een waardebepaling en zal er door de eigenaar gekozen worden welke makelaar het in de verkoop mag plaatsen. (uiteraard hebben we vooraf ook een waardebepaling laten maken).

Favoriete woonaccessoire?

Geurstokjes (neutrale geur van lifestyle), frisse kussentjes!

Droomproject?

Actief werkzaam zijn in het buitenland zoals Miami, Florida & woonachtig blijven in onze mooie kikkerlandje. Mijn utopie is om daar stylingprojecten te doen voor kort- en langverblijf & woningeigenaren.

Verrassend inkoopadres voor woonaccessoires?

ACTION ;), niet echt een inkoopcentrum en natuurlijk ook niet geheel bruikbaar voor iedere woning in het hoger segment. Echter zijn hun verkooprijzen veelal zo laag, dat zelfs een inkoopcentrum hier niet tegenop kan en zij met behoorlijke regelmaat echt acceptabele accessoires hebben voor vastgoedstyling.

Perfecte housewarminggift?

Don’t change a winning team…. een fles prosecco/champagne met twee glazen en een kaartje!!

Als je verkopers maar één tip mag geven, wat zou die dan zijn?

Draai de emotionele knop om wanneer u heeft besloten om uw woning te verkopen.

Meer info: www.allurevastgoed.nl

No Comments

Post a Comment