Title Image

12 last minute kerstcadeaus voor in je huis

12 last minute kerstcadeaus voor in je huis

Nog op zoek naar wat inspiratie voor een echte interieurliefhebber voor onder de kerstboom? Een cadeau die in bijna elk interieur past? De leukste 12 cadeaus heb ik voor je op een rijtje gezet. Ik zeg in elke geval geen nee tegen deze cadeaus. 3927106303_2_2_3Spiegels heb je nooit genoeg, zeker niet van zo’n mooi exemplaar van ZARA HOME.  De Denen zij het gelukkigste volk op de wereld en dat komt door Hygge. Een soort Deense Gezelligheid en daar kun je klaarblijkelijk een heel boek over vullen. Het maakt mij nieuwsgierig. Een beetje Hygge kunnen we allemaal wel gebruiken toch? 
9200000060603217

De Denen blijken het gelukkigste volk van de wereld te zijn en dat komt door Hygge. Het Deense woord voor gezelligheid, maar dan in het kwadraat. Dat maakt mij wel nieuwsgierig naar dit boek, want een beetje Hygge kunnen we allemaal wel gebruiken. parrot_table__lamp_teal_lb01_nologo

Ik vind bijna dagelijks beeldmateriaal van nieuwe collecties in mijn mailbox. Van het persbericht met de nieuwe collectie van MADE werd ik heel erg blij. Deze tafellamp, ja een beetje uitgesproken met die mooie vogels, staat hoog op mijn verlanglijst. ferm-living-candle-holder-circle-large Bij de kerst hoort een adventskrans. Deze van Ferm Living is niet alleen met kerst mooi op de eettafel. Je krijgt er trouwens ook nog mooie leren koorden ij, zodat je de kandelaar ook nog kunt ophangen. hmprodDe Home Collectie van H&M wordt steeds mooier. Deze karaf staat niet alleen geweldig op de eettafel, maar ook op je nachtkastje. hay-lucifer-doosje-groen    Een klein cadeautje, maar super mooi qua design: lucifers van Haymadam-stoltz-xl-glazen-box-koper-305x155x7-cm Mooi om je sieraden of andere schatten in te bewaren. Ik kreeg zo’n mooi doosje een keer gevuld met waxinelichtjes, ook een fijn cadeau en altijd goed!magneetbord-marie-celadonEen mooi memobord is leuk in de hal, keuken, wc en kinderkamer. Er is altijd wel een plekje voor te vinden. Dit is een mooi strak eigen ontwerp van Deenspom18400_kopie_ Naast de mooie shawls heeft POM Amsterdam nu ook een hele mooie Home collectie. Van mij mogen ze allemaal hier op de bank komen liggen.

dsc_0732-600x800 Madu Madu maakt haar producten door de vouwen van het Bali Life Project.  Dit project steunt weduwen en verstoten moeders en kinderen door ze werk en scholing te bieden. Een mooi product dus, met ook nog eens met een heel goed verhaal. Dit hart is trouwens hand gevlochten en ook nog eens in de sale.
sfeerovenwantgroenlepel Een keukenprins(es) maak je vast blij met zo’n mooie ovenhandschoen van Tas-ka.

cdeaucheque-casaco

Tenslotte een cadeaucheque van casa&co. voor iemand die net verhuisd is, binnenkort gaat verhuizen of gewoon voor iemand die toe is aan wat frisse ideeën voor zijn huis. Ook leuk als de verkoop van een woning niet zo wil vlotten. Mail me op info@casaenco.nl voor de mogelijkheden

No Comments

Post a Comment