Mijn 7 favorieten van Show Up

ShowUp is de inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen. Ook dit keer bezocht ik deze leuke en inspirerende beurs. Niet alleen zie je als eerste de nieuwe ontwikkelingen, maar je spreekt ook de ontwerpers zelf. Dat maakt de beurs voor mij extra leuk. Zoals je misschien inmiddels hebt begrepen vind ik het fijn om kleur toe te passen in een interieur. Dat kan met grote gebaren, denk aan een gele bank, maar juist ook in woonaccessoires. Mijn favorieten van de beurs heb ik in dit blog voor je op een rijtje gezet. 

Prachtige lampen van Sander Wassink gemaakt van oud glazen servies met toevoeging van kleur. Ze heten zeer toepasselijk Stacked. 

De collectie kussens van POM Amsterdam is weer uitgebreid. Ik blijf fan van de stoffen en mooie afwerking.

  Minimalistische woonaccessoires van FIGR1 voor aan de muur, mooi voor in de badkamer.

Een lamp van papier in knalkleuren. Leuk voor bijvoorbeeld  in de kinderkamer.

Het behang van Janneke Eursum werd ter plekke met de hand gemaakt in vrolijke kleuren.

Zonder twijfel de meest gefotografeerde stand van de beurs: de stand van Scandinaviaform. Prachtige vaasjes.

Tenslotte de kussens van MES. Mooie interieurstoffen. De ontwerpster vertelde dat ze graag een beetje geel toevoegt aan elk interieur als is het maar een beetje geel in een kussen.

Nu ben ik benieuwd, wat is jouw favoriet?

No Comments

Post a Comment