Foto’s in huis

Foto’s in huis geven een huis persoonlijkheid. Onlangs hebben we mooie foto’s van ons gezin laten maken door Anna Green. En bijna tegelijkertijd werd ik benaderd door Foto op glas  of ik niet hun diensten wilde uit testen. Alsof het zo heeft moeten zijn. Graag dus! Ik koos er voor om de portretten van de meiden op plexiglas af te laten drukken. Bestellen ging heel eenvoudig en het pakketje was met een paar dagen thuis. De foto’s zijn lekker scherp afgedrukt en door het plexiglas een strakke moderne manier om foto’s in huis op te hangen. Ze staan nu nog bij mij in de kast, maar kunnen ook met een speciaal ophangsysteem aan de wand bevestigd worden. Voorlopig blijven ze nog even staan waar ze staan: Lekker fris in de kast.

Heb jij ook foto’s in huis?

No Comments

Post a Comment