Title Image

Vakantiegevoel in je eigen huis

Vakantiegevoel in je eigen huis

Misschien herken je het wel: terug van vakantie en je wilt dat vakantiegevoel nog wat langer vast houden.
Ik word persoonlijk altijd erg blij van de kleuren die ik zie op vakantie en het zal niet de eerste keer zijn dat ik na mijn vakantie de verfkwast oppakte omdat ik tijdens de vakantie zo’n mooie kleur tegenkwam.

Afgelopen zomer was ik in Frankrijk en kwam ik deze mooie kleurencombinaties tegen die je dus ook heel goed in je eigen interieur kunt toepassen. Ik heb er de bijpassende kleuren bijgezocht in de Histor waaier. Op beeld is het altijd net even anders dan in het echt, maar geloof me: dit zijn hele fijne kleurcombinaties voor in huis!

Zoals deze mooie gekleurde gevels in het Franse stadje Moissac… 

Vrolijk en vrouwelijk door het roze, maar door het met hout te combineren zeker niet te zoet.
In deze sfeer passen ook grote groene planten voor een botanische vrouwelijke stoere sfeer.

Hieronder een andere gevel, want tijdens een vakantie fotografeer ik nu eenmaal veel gevels… 

Hier een paar mooie vergrijsde blauwen bij elkaar. Gecombineerd met linnen, vergrijsd hout en andere grove materialen ook een uitgangspunt voor een mooie stoere inrichting.

Ook iets moois gezien op vakantie en wil je dat net als ik thuis toepassen? Ik help je graag met het vinden van de juiste kleurencombinatie en bijpassende materialen.

No Comments

Post a Comment