Title Image

OVER MIJ

Marieke Blezer, interieuradvies bij jou thuis

Dit ben ik:

 

In 2010 startte ik casa&co. met het idee dat elk huis het verdient om er het maximale uit te halen. Dat kan zijn maximaal woonplezier of juist maximale opbrengst bij de verkoop van de woning. In de afgelopen jaren heb ik bij meer dan 1500 huizen mogen binnenkijken. Geen huis noch woonwens is hetzelfde en dat maakt mijn werk juist zo leuk.

 

Om mijn klanten goed te adviseren volgde ik diverse opleidingen en trainingen o.a. interieuropleidingen aan de Chelsea School of Art in Londen en bij de NIA Academie, maar nog meer leerde ik in de praktijk.

 

Zelf woon ik met man en dochters in mijn grootste project tot nu toe: een oud herenhuis in Voorburg uit 1890. In maart 2015 kregen we de sleutel van dit klushuis, waar 42 jaar weinig aan was gedaan. Met veel liefde en enthousiasme is het huis in zes maanden in ere hersteld tot een gezellig, warm familiehuis, waar klassieke elementen zijn gecombineerd met modern design, kleur en marktplaatsvondsten.

 

Werk je met mij dan krijg je een eerlijk onafhankelijk advies en een woning met sfeer, kleur en eenheid. Kenmerkend voor mijn werk is dat ik graag verschillende stylen mix en niet bang ben voor het toepassen van kleur. Ik houd van mooi design, maar betaal liever niet te veel. Ik deel mijn inkoopadresjes graag met jou.

 

In mijn vrije tijd sta ik zo’n 4 keer in de week in de sportschool voor een groepsles, daarnaast houd ik erg van koken en lekker eten. Dat houdt de boel weer een beetje in balans.

 

Naast mijn werk als stylist geef ik ook les aan de NIA Academie op het gebied van vastgoedstyling.

Weetjes over mij:

 

 • Gek op vintage
 • Wordt nog blijer van een kringloopgeluk of marktplaatsvondst
 • Liefde voor behang met printjes
 • Houdt van een opgeruimd huis
 • Kan niet zonder kleur in huis. Ooit geprobeerd, was geen succes
 • Gek op citytrips en roadtrips, maar van een dag een boek lezen aan de rand van het zwembad kan ik ook erg genieten
 • Lievelings interieurbeurs is de 3 Days of Design in Kopenhagen
 • Gek op koken en nieuwe recepten uitproberen, maar liever niet te gecompliceerd
 • Sta 4 keer in de week in de sportschool om dat weer een beetje te compenseren
 • Was hiervoor jurist Arbeidsrecht, maar nog steeds super blij met de switch naar interieur
 • Opgegroeid in Twente, maar woon inmiddels al langer in de Randstad. De Twentse nuchterheid is volgens mij gebleven.

doorkijkje

Samen maken we een een huis waar je trots op bent!