Title Image

DIENSTEN

Ben je op zoek naar een lichtplan, kleuradvies of ga je liever met mij personal shoppen?
MOODBOARD

In mijn adviezen vind ik het erg belangrijk om te weten wie de mensen zijn, wat hun leefomstandigheden zijn en welke functie een ruimte heeft. Goed luisteren is daarom essentieel. Tijdens het intakegesprek wil ik dan ook bijna alles van je weten. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw smaak en stijl, maak ik een moodboard waarin ik visualiseer wat de stijl van het interieur wordt en met welke materialen en kleuren ik wil gaan werken.

INDELINGSADVIES

Hoe maak je zo optimaal mogelijk gebruik van de ruimte? Je zult zien dat er vaak hele leuke en spannende indelingen mogelijk zijn, waar je zelf misschien niet meteen aan hebt gedacht. Samen kiezen we de indeling die het beste bij jouw leefsituatie past. Deze werk ik in 2D of 3D uit, voor een realistische weergave.

KLEURADVIES

Zoek je iets anders dan RAL 9010, want dat heeft iedereen al? Wist je dat die kleur een beetje gelig wit is en bij echt niet alle kleuren goed combineert. Ik kies voor jou kleuren voor op de muur en meubels, zodat jouw huis in balans is en dat geeft rust. Ik werk met diverse merken, zoals Vestingh Paint, Farrow and Ball, Little Green, maar ook Histor en Flexa.

MATERIALENPLAN

Op basis van het moodboard, ontwerp ik een kleur- en materialenplan voor je. De geadviseerde kleuren worden aangegeven in een plattegrond, zodat de schilder er tegelijk mee aan de slag kan. In het materialenplan zit ook een advies over passende raambekleding, vloeren, behang en materialen voor evt. maatwerk meubels. Alle kleur- en materiaalstalen ontvang je in een mooie doos, zodat je ze echt kan zien en voelen.

MEUBELPLAN
In het meubelplan worden meubels geadviseerd die aansluiten bij het interieurontwerp, jullie wensen en budget. Waarbij ik zoek naar een mooie mix tussen design, budget en hergebruik. Ik maak hierbij ook een shoppinglijst met prijzen en leveranciers, zodat je weet waar je de producten kunt bestellen of ik coördineer de bestellingen.
LICHTPLAN

Verlichting wordt nog wel eens vergeten door mensen. Zonder, want de juiste verlichting maakt het dat een ruimte goed of niet goed aanvoelt. In een plattegrond geef ik de plekken aan waar verlichtingspunten moeten komen. Ik adviseer welk type lichtbronnen nodig zijn geef een advies welke armaturen het beste in de stijl van het interieur passen.

MAATWERK

Vaak is maatwerk de mooiste oplossing om een ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwkast, een tafel of een erkerbank. Samen met een interieurbouwer, realiseer ik het maatwerkmeubel voor je, om jou volledig te ontzorgen.

REALISATIE

Het plan is zo in detail uitgewerkt dat je zelf aan de slag kunt. Wil je liever volledig ontzorgd worden? Ik heb een netwerk van meubelmakers, schilders, klusjesmannen en aannemers in de regio Haaglanden met wie ik jou in contact breng voor de uitvoering van het ontwerp. Daarnaast kan ik (tegen aantrekkelijke kortingen!) inkoop voor je doen. Zo verdien je al snel een gedeelte van het advies weer terug.

PERSONAL SHOPPING

Accessoires maken het interieur compleet. Vind je het lastig om de juiste accessoires te vinden of ga je liever niet zelf op pad om kussens of een vaas in te kopen. Vooraf bespreken we een budget en welke sfeer ik voor ogen heb. Vervolgens ga ik (eventueel samen met jou) winkelen om de juiste combinaties te maken, zodat jouw interieur echt helemaal af is.