Title Image

Makelaar of vastgoedbelegger?

Aandacht maakt alles mooier

Je vindt een goede woningpresentatie belangrijk, maar

laat het moeilijke gesprek liever over aan iemand met verstand van styling en interieur.  Je beseft ook dat het belang van verkoopstyling nu in 2021 niet meer te negeren is: zeg nu zelf hoe vaak verbaas je je nog over een slechte woningpresentatie.

Wat nu als je je kunt onderscheiden van jouw collega makelaars in de regio? Je extra service en aandacht aan jouw klanten kan bieden. En hoe fijn zou het zijn als jouw woningaanbod er zo uitnodigend uit ziet op Funda, dat nieuwe klanten vanzelf met jou willen samenwerken.

VERKOOPSTYLING MAAKT HET VERSCHIL

Ik geloof er in dat als je extra aandacht aan de woning geeft, en haar verkopers, je de beste resultaten behaalt. Een woningpresentatie met de Wow- factor op Funda en tijdens de bezichtigingen.

Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Na meer dan duizend woningen gezien te hebben, weet ik als geen ander waar potentiële kopers voor vallen.

Tijdens een verkoopstylingconsult adviseer ik de verkopers. En ja, dat gaat op mijn manier. Met respect, maar zeker net zo duidelijk adviseer ik de klant. Gemotiveerd gaan de verkopers dan zelf aan de slag om hun huis verkoopklaar te maken.

Hebben jouw klanten meer hulp nodig? Dan help ik natuurlijk verder. Dat kan ter plekke, maar net zo vaak is een whats app berichtje genoeg om de laatste puntjes op de i te zetten.

Nogmaals SUPER bedankt voor de geweldige styling. Ik heb enorm veel positieve reacties ontvangen en uiteindelijk 12 biedingen gekregen binnen 6 dagen! 

Lege of gedateerde woningen? Die wil je zo snel mogelijk ingericht op Funda hebben. Binnen een week is de woning stijlvol ingericht met een combinatie van decormeubels van karton en echte meubels. Een sfeervol, uitnodigend huis, aantrekkelijk voor een groot publiek.

Wil je kennismaken om te kijken of we kunnen samenwerken.

Mail naar info@casaenco.nl om gelijk een afspraak te maken.