Title Image

OVER CASA&CO.

Stylist Voorburg Marieke Blezer

In 2010 startte ik casa&co. met het idee dat elk huis het verdient om er het maximale uit te halen. Dat kan zijn maximaal woonplezier of juist maximale opbrengst bij de verkoop van de woning. In de afgelopen jaren heb ik bij meer dan 900 huizen mogen binnenkijken. Elke huis is anders en elke bewoner is anders. Geen huis noch woonwens is hetzelfde en dat maakt mijn werk juist zo leuk.

 

Om mijn klanten goed te adviseren volgde ik diverse opleidingen en trainingen o.a. interieuropleidingen aan de Chelsea School of Art in Londen, een opleiding tot kleuradviseur en lichtadviseur bij de Nia Academie en een opleiding verkoopstyling, maar nog meer leerde ik in de praktijk.

 

Zelf woon ik met man en dochters in mijn grootste project tot nu toe: een oud herenhuis in Voorburg uit 1890. In maart 2015 kregen we de sleutel van dit klushuis, waar 42 jaar weinig aan was gedaan. Met veel liefde en enthousiasme is het huis in zes maanden in ere hersteld tot een gezellig, warm familiehuis, waar klassieke elementen zijn gecombineerd met modern design en marktplaatsvondsten.

 

Ik heb er lol in om met weinig middelen een mooi plaatje neer te zetten. Werk je met mij dan krijg je een eerlijk onafhankelijk advies en een woning met sfeer, kleur en eenheid. Kenmerkend voor mijn werk is dat ik graag verschillende stylen mix en niet bang ben voor het toepassen van kleur.

 

Naast mijn werk als stylist geef ik ook les aan de Nia Academie op het gebied van fotostyling en vastgoedstyling.