Title Image

VERKOOPSTYLING

Voorkom een prijsdaling of dubbele woonlasten

De voordelen van verkoopstyling op een rij:

  • De woning oogt groter.
  • Eventuele oneffenheden vallen minder op.
  • De woning krijgt die uitstraling die past bij de doelgroep van de woning.
  • De woning trekt meer kijkers en zij worden sneller verliefd op jouw huis .
  • Je hoeft minder over de prijs te onderhandelen omdat de kijkers jouw woning echt willen hebben.

casa&co. is gespecialiseerd in het sfeervol inrichten van woningen ter bevordering van de verkoop of verhuur met decormeubels van karton. Altijd aangevuld met sfeervolle accessoires. Liever echte meubels? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.  De woning wordt ingericht passend bij de doelgroep van de woning, zodat deze zich er snel thuis voelt.

VERKOOPSTYLING MAAKT HET VERSCHIL

Ik geloof er in dat als je extra aandacht aan de woning geeft, en haar verkopers, je de beste resultaten behaalt. Een woningpresentatie met de Wow- factor op Funda en tijdens de bezichtigingen.

Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Na meer dan duizend woningen gezien te hebben, weet ik als geen ander waar potentiële kopers voor vallen.

Tijdens een verkoopstylingconsult adviseer ik de verkopers. En ja, dat gaat op mijn manier. Met respect, maar zeker net zo duidelijk adviseer ik de klant. Gemotiveerd gaan de verkopers dan zelf aan de slag om hun huis verkoopklaar te maken.

Heb je meer hulp nodig? Dan help ik natuurlijk verder. Dat kan ter plekke, maar net zo vaak is een whats app berichtje genoeg om de laatste puntjes op de i te zetten.

Heeft de woning echt meer nodig dan kun je bij mij ook terecht voor een accessoires-styling of meubelverhuur

Nogmaals SUPER bedankt voor de geweldige styling. Ik heb enorm veel positieve reacties ontvangen en uiteindelijk 12 biedingen gekregen binnen 6 dagen! 

Lege of gedateerde woningen? Die wil je zo snel mogelijk ingericht op Funda hebben. Binnen een week is de woning stijlvol ingericht met een combinatie van decormeubels van karton en echte meubels. Een sfeervol, uitnodigend huis, aantrekkelijk voor een groot publiek.

Wil je kennismaken om te kijken of we kunnen samenwerken. Of kijk eerst even naar de tarieven.

Mail naar info@casaenco.nl om gelijk een afspraak te maken.