Title Image

INTERIEURADVIES

Een interieur dat 100% past bij jou!

Ga je verbouwen, verhuizen of wil je  gewoon jouw interieur nu eens eindelijk goed aanpakken? Dan komen er heel wat vragen op jou af: Waar zetten we de bank? Wat is de beste indeling voor de keuken? Waar moeten de verlichtingspunten komen? En hebben we wel genoeg opbergruimte?

Herken je dat je weet wat je mooi vindt, en wat niet. Maar hoe je dit nu vertaalt naar de juiste sfeer en een kloppend interieur, vind je lastig.

Je twijfelt zo over de indeling, kleuren en het lichtplan, dat je uiteindelijk maar niets doet.

Je baalt dat je zoveel tijd kwijt bent met het uitzoeken van de juiste indeling en kleurcombinaties.

Ik begrijp je! Je hoeft het niet alleen te doen. Als interieurontwerper help ik jou graag om dit proces zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Ik ga met jou op zoek gaan naar jouw persoonlijke woonsmaak. Ik luister naar jouw wensen en voeg hier mijn creatieve en praktische oplossingen aan toe. Ik help je bij het maken van keuzes en zo zorgen we er samen voor dat je vervolgens doelgericht aan de slag kunt met de praktische shoppinglist. Desgewenst verzorg ik ook de inkoop met een leuke korting. Je hoeft alleen nog maar even proef te zitten.

Laat mij je helpen en maak een afspraak, ik ben benieuwd naar jou en jouw woonwensen!

Het resultaat is een huis dat 100% bij jou past, dat is waar we samen aan gaan werken. Of dat nu volgens de laatste trend is of niet, dat maakt mij niet uit. Ik wil graag dat je je omringt met  meubels, kleuren en een sfeer waarin jij je prettig bij voelt. Een huis dat af is, zodat jij je kunt focussen op de zaken die belangrijk voor jou zijn. Nooit meer eindeloos woonboulevards afstruinen en het dan nog niet kunnen vinden of een dure miskoop doen. Witte kale wanden en het gevoel dat je huis niet af is, zijn verleden tijd.