Title Image

REFERENTIES

Zij gingen jou voor en genieten nu nog meer van hun interieur of de succesvolle verkoop van hun huis.

Heel blij met het advies van Marieke! Zowel bij de styling van ons oude huis voor de verkoop als interieuradvies in ons nieuwe huis. We hebben vrijwel alles overgenomen, heel tof hoe alles uiteindelijk past en klopt. Heel blij mee!

Amanda Hanse, interieuradvies aan huis en verkoopstylingadvies


Wij hebben een nieuwe woning laten bouwen en Marieke al vroeg in het proces betrokken om ons te voorzien van een volledig stylingadvies. Dat begon met indelingen, lichtplan en vervolgens kleuradvies maar ook meubels etc. Tot in de puntjes wisten we wat we konden gaan uitzoeken en bestellen. De doos materialen die ze voor ons samenstelde was hierbij erg behulpzaam.

Vragen tussendoor heb ik vaak gesteld en altijd een fijn advies of net even de bevestiging die ik nodig had.

Inmiddels wonen we in ons huis en zijn we Marieke heel dankbaar voor haar professionele oog.

Kortom, heel erg blij met haar professionele creativiteit en alle hulp, bedankt Marieke! Ik kan Casa&co. absoluut aanraden!

Renate Meijnders, interieuradvies

Casa & Co has done a full turnkey interior design and full execution of our new home. Marieke was extremely professional and dedicated, our home is much more than we could have hoped for. She really understood what we wanted and finished the project on time and within budget. Warmly recommend casa&co.

Jeannette Vinke, interieuradvies

Mijn huis kon wel wat kleur gebruiken. Het lukte me niet om te bedenken welke kleuren ik kon gebruiken om het net even wat warmer en gezelliger te maken. Dus bleven alle muren wit.. Via een vriendin kreeg ik de tip om Marieke om hulp te vragen. Dat heb ik gedaan en zij heeft me hier heel goed bij kunnen helpen. Eenmaal bij mij thuis, kon ze heel snel achterhalen waar ik naar op zoek was en me direct adviseren. Tijdens het gesprek werd ik al enthousiast en zag ik helemaal voor me hoe het zou gaan worden. Na afloop kreeg ik alle informatie die ik nodig had om aan de slag te gaan in een duidelijk advies. Ik zou anderen zeker aanraden om Marieke in te schakelen! Ze heeft me heel goed geholpen en is ook nog eens gezellig om over te vloer te hebben!

Susan van Malsen, interieuradvies aan huis


Bedankt voor je advies. We zijn erg enthousiast over wat je ons hebt gepresenteerd.

Lydia & Richard, interieuradvies

Ik zou Marieke zeker aanbevelen, omdat zij zaken ziet die jezelf niet ziet! Marieke heeft veel kennis van zaken om het beste resultaat uit de verkoop te halen. Een absolute meerwaarde.

Anil Mahabali, verkoopstyling

Je hebt ons echt geholpen samen op 1 lijn te komen!

Caroline en Pieter Voordouw, interieuradvies

Duidelijk en betrokken. Heel fijn hoe Marieke mee leefde en ons allerlei soort handvatten gaf. Heel blij mee en zeker een aanrader!

Lorena Torres, verkoopstylingadvies

Marieke heeft advies gegeven over inrichting, kleuren en meubels. Ze heeft goed ingeschat wat we mooi vinden en we zijn super blij met het resultaat.

Lieke Ruesken, interieuradvies aan huis

Wij waren op zoek naar een rustige, meer zonnige sfeer voor onze woon- en eetkamer met daarbij meubels met goed zitcomfort. Wat we precies wilden, wisten we alleen niet goed. Eerder hadden we een miskoop gedaan met onze banken. Daarom waren we op zoek naar iemand die met ons mee kon denken en ons hierbij kon adviseren. Dat heeft Marieke zeker gedaan! Ze heeft breed meegedacht en adviezen gegeven bij welke winkels te gaan kijken. Ook toen we hier niet direct konden slagen , bleef Marieke meedenken en gaf ze andere opties door. Zelfs bij de uiteindelijke aankoop van de nieuwe meubels was ze bereikbaar om even samen de knoop door te hakken. Met e kleurstalen van deze meubels hebben we vervolgens samen verfkleuren uitgezocht voor de woon- en eetkamer. Inmiddels is alles vernieuwd en klaar, we zijn er ontzettend blij mee! Marieke geeft op een prettige manier advies en blijft gedurende hele proces laagdrempelig meedenken. Aanrader voor iedereen die z’n woning (opnieuw) wil stylen!

Femke en Matthijs, interieuradvies


Marieke heeft ons op een hele prettige manier geholpen met het vernieuwen van onze woonkamer. Ze ging voortvarend aan de slag en in een middag hadden we goede ideeën en tips gekregen hoe we het aan konden pakken. Daarna heeft Marieke onze mailtjes met vragen altijd snel beantwoord. We zijn ontzettend blij met het sfeervolle eindresultaat en we bevelen de expertise van Marieke bij iedereen aan!

Fred en Corintha Apon, interieuradvies

Mijn woonkamer is een belangrijke leefplek voor mij. Ik vind veel van wat er te koop is mooi. Dat werd een probleem, omdat ik het zicht kwijt raakte op waar ik mij echt prettig in zou gaan voelen. Zoekend naar de balans, lukte het mij niet goed  hoe die te creëren. De grootste winst van onze samen werking is, dat  mijn woonkamer een sfeervolle plek is geworden. Het grootste verschil tussen toen en nu is, dat ik als ik thuis kom, meteen voel: Ik ben thuis.

Wat mij opviel is dat  Marieke van Casa & Co vol enthousiasme adviseerde en tegelijkertijd mij de gelegenheid gaf om te ontdekken wat echt bij mij past.

Jenneke van der Leede

Nogmaals SUPER bedankt voor de geweldige styling. Ik heb enorm veel positieve reacties ontvangen en uiteindelijk 12 biedingen gekregen binnen 6 dagen!

Heidy Verweij, verkoopstylingadvies

Complimenten voor de prachtige verkoopstyling!! Het huis wordt nu optimaal gepresenteerd. De inrichting geeft nu een goed beeld van de mogelijkheden van de flat.

Ingrid van der Niet, verkoopstyling