Salon en kantoor Dreadshop

Renate, de eigenaresse van de Dreadshop, een webshop met dreadlocks en alles wat daarbij komt kijken, mailde mij met de vraag of ik mee wilde helpen bij de inrichting en styling van haar nieuwe pand. Nu had ik al geholpen bij haar eigen woning, dus kende ik haar smaak en stijl heel goed. Fijn, want er was haast geboden. Met een maand kreeg ze de sleutel en moest het plan klaar zijn.

 

Het grote pand biedt niet alleen ruimte aan een salon en magazijn beneden, maar boven ook meerdere kantoorruimtes, spreekkamer, een fotostudio, podcastruimte, vergaderruimte en kantine boven. Naast de Dreadshop is er ook nog ruimte voor de Business Sisters: een co-working space voor vrouwelijke ondernemers. De branding en kleuren werden door vertaald in het volledige interieurplan. Een warm, sfeervol interieur met een vintage vibe.

Bij de inrichting herbruikten we waar dat kon de meubels van de vorige eigenaar door ze over te spuiten. Denk aan het grote directiebureau en de ronde  trap. De beide keukens kregen nieuwe handgrepen en tegeltjes, wat ze tegelijk een nieuwe look gaf. Verder kreeg elke ruimte een nieuw behang en warme kleuren waardoor er tegelijk sfeer ontstond in elke kamer.

 

 

Category

Zakelijk project