Title Image

ShowUp najaar 2018

Foekje Fleur

ShowUp najaar 2018

Twee keer per jaar is de altijd inspirerende inkoopbeurs ShowUp. Een beurs waar woonwinkels en webshops hun nieuwe collectie kunnen inkopen en de perfecte gelegenheid voor stylisten om de nieuwe collecties en trends te spotten. Altijd fijn om de mensen achter de producten even te spreken en hun verhaal te horen. Hieronder een aantal foto’s van wat mij opviel.

Elke editie lijkt de stand van Housedoctor nog groter. Altijd mooie basis producten die eigenlijk in ieder interieur en woonstijl passen.   Dieren kwam je al tegen in het interieur en die trend blijft ook nog even. Subtiel in zo’n toffe kandelaar van &klevering als hierboven. Of juist opvallend als vloerkleed. Natuurlijk super leuk in een kinderkamer.    Return to Sender kwam wederom met een fijne kleurrijke collectie. Mooie kussens, tassen en sieraden en dat gecombineerd met een goed verhaal, maakt ze alleen maar mooier.  De tegeltjes van Storytile ken je misschien al wel. Ook leuk zijn de nieuwe storyplates voor aan de muur. Het haakje zit er al aan. Doen het overigens ook prima met lekkere koekjes bij de thee.   Nieuw zijn ook de “gevangen” bloemen. Droogbloemen op een nieuwe manier gepresenteerd. Mooie kleuren en echt iets anders in jouw interieur.  Tenslotte stond Lots of Living dit jaar voor het eerst op de beurs met een mooie collectie handgemaakte ikatkussens, lampenkappen en hoe leuk presenteerschaaltjes van stof, maar dan anders. Die wil je toch gewoon? Ik wel!En nu jij? Wat zou jij zo in je interieur willen hebben? Ben Benieuwd!

No Comments

Post a Comment