Huis verkopen in december 2020

Aangezien we dit jaar toch nergens naar toe kunnen vanwege die pandemie, zou de komende kerstperiode wel eens nieuwe records huizen verkopen kunnen worden behaald. Waar het de afgelopen jaren misschien net wat rustiger was in de maand december qua aantal verkopen, zou dat dit jaar zomaar anders kunnen uitpakken. Wil je jouw huis verkopen, dan zou ik niet wachten tot 2021, maar juist nu in deze feestmaand jouw huis te koop zetten. Veel vrije dagen en weinig mogelijkheden om op pad te gaan, maar een nieuw huis zoeken kan wel. Dit is het moment!

Ga je de komende periode jouw huis verkopen, dan heb ik nog wel wat tips. December is bij uitstek de maand om je woning gezellig te maken. En blijkbaar hebben we nog meer behoefte aan kerstbomen en andere gezelligheid, want de verkoop van kerstbomen is al lang begonnen. Staat de woning te koop of komt jouw huis binnenkort op de markt, doe het dan rustig aan voor wat betreft de versieringen. Natuurlijk kun je het gezellig maken met kaarsen, plaids en een mooie kersttak. Maar heb je niet een hele grote woonkamer, dan doe je er misschien verstandig aan om die kerstboom achterwege te laten. Immers bijna elke koper is op zoek naar een groot, licht en ruim huis waar je zo in kunt. Aan jou om het er zo uit te laten zien. Herinner je je nog hoe ruim de woonkamer aanvoelde toen je vorig jaar de kerstboom net had weggehaald? Precies! Dat ruimtelijke gevoel probeer je te verkopen.

Wel kun je kiezen voor een wat compacter exemplaar, zoals deze van H&M

Multiway gordijn met print - Gebroken wit/spar - HOME | H&M NL

Heeft u geen zin om de kerstboom op te zetten dit jaar?Dan is dit de ideale oplossing om toch een kerstsfeer te creëren. Deze kerstboom op doek met de afmeting 52 x 70 cm is voorzien van 15 LED-lampjes die werken op 2x AA batterijen.

Een kerstboom van stof. De kerstballen kun je er aan vast maken, mocht je dat willen. Heb je een bezichtiging? Dan vouw je de boom zo op.

Wel een goede plek om een kerstboom te plaatsen is in de tuin of juist bij de voordeur. In de winter ziet een tuin er vaak wat kaler uit en dan kan die boom met lichtjes nu net de juiste sfeermaker zijn.

Wil jij tijdens de kerstperiode ook een kerstboom die vrijwel tegen alle weersomstandigheden kan? Dat kan met een vlaggenmast kerstboom van Fairybell. Creëer binnen een handomdraai een mooie kerstboom in je tuin. Gewoon neerzetten, laten twinkelen en genieten maar. Het opzetten duurt niet langer dan 10 tot 15 minuten en kan zonder gereedschap geplaatst worden. De vlaggenmastverlichting bevat 640 twinkelende LED lampjes in de kleur warm wit en ook de aluminium mast om de vlaggenmastverlichting op

Kies je toch voor een kerstboom en moeten er nog foto’s worden gemaakt? Wacht dan nog even totdat de foto’s gemaakt zijn en zorg er in elk geval voor dat de kerstboom niet op de foto’s staat. Want die wil je in januari al niet meer zien.

Bewaar deze tip voor later:

Tags: