Paleis te koop!

Paleis te koop!

Bijna is het zover: Koninginnedag. Staat jouw huis, of misschien zelfs paleis, te koop, dan is dit het moment om jouw huis extra onder de aandacht te brengen. Hoe pak je dat aan? Allereerst hang de vlag uit. Ziet de woning er op deze dag in elk geval extra feestelijk uit.

Tijdens Koninginnedag komen veel mensen samen. Waar veel mensen zijn, zijn ook veel potentiële kopers. Misschien wel DE koper. Natuurlijk kun je tijdens de vrijmarkt flyeren, maar je kunt ook op een ludieke manier de woning in de spotlight zetten. Met een beetje tijd en creativiteit zijn onderstaande ideeën goed uit te voeren.

 – Maak een mooie grote kijkdoos met afbeeldingen van de te koop staande woning en laat mensen op de vrijmarkt alvast een kijkje in uw woning nemen. Zorg dat u een flyer of kaartje met het adres mee kunt geven.
– Druk uw huis op posterformaat af. Neem een fototoestel en wat fotoattributen mee, zoals kroontjes, boa of een mantel. Maak foto’s van mensen voor hun eventueel toekomstige “paleis”. Stuur de foto per mail en dan heb je tegelijk ook een mailadres waar je wat meer informatie over de woning naar toe kunt sturen.
– Organiseer een kleurwedstrijd. Bewerk een foto van uw huis tot een kleurplaat, met bijvoorbeeld het gratis programma Picasa, zoals ik hieronder heb gedaan. Natuurlijk zorg je ervoor dat het adres van de woning op de kleurplaat vermeld staat.

In een kwartiertje brainstormen met mezelf,  kwam ik op bovenstaande ideeën. Er is ongetwijfeld nog veel meer te verzinnen. Hoe ga jij het aanpakken?

Hoe je Koninginnedag ook gaat vieren, ik wens je veel plezier en wie weet verkoop je nog een huis!

No Comments

Post a Comment