Kijk en vergelijk

Kijk en vergelijk

Bijna elke dag begin ik met een rondje funda. Gewoon omdat ik het heel leuk om bij andere mensen binnen te kijken en natuurlijk om te zien hoe de woningen gepresenteerd worden. En dat daar verschil in zit mag duidelijk zijn. Welke woning trekt sneller kijkers dan de ander?

Hieronder 4 woonkamers in dezelfde straat, zelfde type appartement en zelfde prijsklasse zo van funda gehaald. Het zijn dus geen voor en na foto´s. Welke zou je het eerste bezichtigen en welke waarschijnlijk niet.

De woning met het schoonsmetselwerk en die met de gele muren zullen waarschijnlijk minder kijkers trekken, omdat de potentiële koper werk ziet waar hij wellicht geen zin in heeft De ventilator op de eerste foto kan ook de suggestie wekken dat het een erg warm appartement is. Misschien is het dat ook, maar je hebt natuurlijk liever niet dat de potentiële koper om die reden niet jouw woning bezichtigd.

De tip die ik in deze blog wil meegeven. Kijk niet alleen kritisch naar jouw eigen woning, maar kijk ook naar de concurrentie. Probeer de mooiste woning van de straat te verkopen.

Zeg eens eerlijk, welke spreekt jou het meeste aan?

No Comments

Post a Comment