Rolluiken

Rolluiken

Vanochtend liep ik, nadat ik mijn dochters naar school had gebracht, een andere route naar huis. Toen zag ik vlak bij elkaar 2 huizen te koop staan. Volgens mij 2 hartstikke leuke huizen. Alleen dat kon ik niet echt zien. De rolluiken zaten potdicht en de een was ook nog in het bezit van een zwaar verwilderde tuin. Nou heb ik het sowieso niet zo op rolluiken. Maar met een Limburgse schoonfamilie heb ik ze leren dulden. Voor wie amper of nooit in Limburg is geweest: huizen zonder rolluiken zijn er schaars.

foto’s genomen met iPhone

Maar goed, ieder moet doen met zijn huis wat ie wil. Maar wil je je huis verkopen dan doe je er wellicht verstandig aan om die rolluiken open te gooien. Beide huizen blijken leeg te staan, dus de kans op inbraak is nihil. En ja, natuurlijk, mijn handen jeuken bij het zien van de foto’s. Wat zouden die kamers vele malen beter tot zijn recht komen met een sfeervolle inrichting.Een fijne bank bij de open haard en een mooi opgemaakt bed in de slaapkamers om de grootte van de kamer te benadrukken. Nu tonen ze ten onrechte klein.

Toch nieuwsgierig geworden naar de binnenkant van deze woningen? Kijk hier en hier.

No Comments

Post a Comment