Binnenkijker in Rotterdam

Binnenkijker in Rotterdam

Ik loop behoorlijk achter met het delen van alle leuke woningen die ik de afgelopen tijd heb mogen inrichten. Herinner je deze nog? Die leuke woningen vlakbij het strand? Alle woningen waren heel snel verkocht, dus kon de inrichting verplaatst worden. De nieuwe bestemming werd een appartement in Rotterdam. En dan blijken die kartonnen meubels en accessoires ook prima tot zijn recht komen in een modern appartement. Zo goed dat de woning bijna tegelijk weer verkocht is. Deze week schuift alles weer door naar een volgend adres. Dat is één van de voordelen van een inrichting met de kartonnen meubels van Cubiqz. Een keer een inrichting aanschaffen en dan meerdere keren inzetten voor een modelwoning. Kijk je even mee?

Fotografie en styling: casa&co.

No Comments

Post a Comment