Succesverhaal met hele fijne klanten in de hoofdrol

Succesverhaal met hele fijne klanten in de hoofdrol

Soms tref je klanten die net zo graag willen verkopen als ik en dan er ook echt vol voor gaan. Hele fijne klanten dus, goede klik, snelle actie, niet-lullen-maar poetsen-mentaliteit, zo wil ik ze allemaal wel.

Wat was hun verhaal? De woning stond ruim een jaar te koop. Ze hadden al een nieuw appartement in de buurt gekocht, hadden daar al geklust, een aantal meubelstukken waren verhuisd en eigenlijk konden ze er gelijk in. Een lege woning verkopen wilden ze, om begrijpelijke reden, niet. In september nodigden ze me uit om te kijken wat te doen als ze in december dan toch maar gingen verhuizen, ook al was de mooie woning dan wellicht nog niet verkocht.

Mijn advies zette hun leven op zijn kop. Per direct verhuizen en met de Open Huizen Dag die vier weken later was, mee doen met een nieuw ingerichte woning. Fris gepresenteerd op de markt geschikt voor een brede doelgroep. Wat denk ik niet iedereen in die situatie zou doen, deden zij wel. Ze verhuisden per direct een heel huishouden. Twee weken later mochtik hem vervolgens opnieuw inrichten. De woning maakte ik wat lichter, door te kiezen voor lichte meubels en accessoires.

Het effect? Op de Open Huizen Dag werd de woning goed bezocht en een week later was de woning verkocht. Ik gun het al mijn klanten, maar mensen die er zo voor gaan misschien net een klein beetje meer.

No Comments

Post a Comment