Succesverhaal met een kopergoud randje

Succesverhaal met een kopergoud randje

Afgelopen herfst richtte ik een modelwoning in in dit appartementencomplex in Capelle aan den IJssel. Alhoewel in 2011 al gebouwd, stonden er helaas nog steeds een aantal appartementen te koop. De appartementen werden casco, dus zonder badkamer en keuken, opgeleverd. Niet elke potentiële koper kan daar door heen kijken of heeft nog het budget om daarin te investeren. Dat laatste kon ik natuurlijk niet verhelpen, maar een keuken van karton gaf wel een goed beeld van hoe ruim de keuken is. Om een lang verhaal kort te maken, alle te koop staande appartementen zijn nu wel verkocht. Op één na. Dus onlangs verhuisde ik de modelwoning, inclusief keuken, naar het laatst te koop staande appartement. Kijk je even mee?

 Meer informatie over dit appartement vind je hier.

No Comments

Post a Comment