Title Image

Een kijkje achter de schermen bij het Adviesplein van de vt wonen&designbeurs 2016

Een kijkje achter de schermen bij het Adviesplein van de vt wonen&designbeurs 2016

Processed with Snapseed.

Sommige mensen noemden het een marathon, maar dan wel de leukste marathon die ik me kan voorstellen. In 6 dagen 54 interieuradviezen mogen geven op het Adviesplein op de vt wonen&designbeurs, in de volksmond nog steeds de Woonbeurs. En tussendoor nog een dagje bij Karwei. Mij kun je niet blijer maken.

Op dinsdag kwam ik twee uur voor de opening van de beurs aan bij de RAI. Het werd me al snel duidelijk, nog niet alles was klaar voor de opening. Maar zo werd verteld:”Dat is elk jaar zo en dat komt altijd goed.” En dat kwam het ook.  We begonnen de ochtend met een korte tour over de beurs en daarna een trendpresentatie en daarna gewoon knallen. Elke 45 minuten vragen van een nieuwe klant met een andere woonwens en dito huis. De een durfde wel wat kleur toe te voegen. De ander kon ik op weg helpen met een indeling voor het nog te bouwen huis. Ook mocht ik meedenken hoe je 7 kinderen toch allemaal een eigen plek geeft, terwijl er niet voor ieder kind een eigen kamer is. Super leuk om te doen.

Tussen de bedrijven schoot ik nog een paar foto’s met mijn telefoon. Het zijn er niet zoveel geworden. Maar mocht je niet geweest zijn dan krijg je zo toch een beetje een indruk. Allereerst het woonhuis van vtwonen. Zelf noemden ze al het XXLhuis. En groot was het ook. Zo groot dat het vele malen groter was dan de woning van de gemiddelde Nederlander. Het voelde bijna niet meer aan als een echt huis. Wel prachtig gestyled, maar volgend jaar, wat mij betreft, misschien twee vtwonen-huizen. Kunnen ze wel alle ideeën kwijt, maar is de maatvoering iets realistischer.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

kinderkamer vt wonen huis 2016

Verliefd ben ik geworden op deze televisie, de Samsung Serif TV, waarvan het ontwerp is gebaseerd op de hoofdletter i. Meestal probeer je de tv niet te veel op te laten vallen in het interieur, maar deze mag gezien worden. Past in elk interieur van retro naar design van klassiek naar stoer. De TV die bijna elke vrouw wel kan waarderen. Past ie ook in jouw interieur?

 

 

Processed with Snapseed.

Overigens vond ik het Boutique Hotel van Karwei ook geweldig. Ze hebben niet voor niets de prijs voor beste stand gewonnen. Vooral het fluwelen behang als sfeermaker en de nieuwe meubelcollectie zijn geweldig. Maar hiervan heb ik helaas geen geschikte foto’s geschoten.

No Comments

Post a Comment