Title Image

5 ideeën om je huis voor kerst te versieren als deze te koop staat

5 ideeën om je huis voor kerst te versieren als deze te koop staat

Sint er uit en kerst er in, of toch niet? Zelf wacht ik netjes tot 6 december, maar dan gaan we er ook voor. Een drie meter hoge boom staat in de woonkamer te pronken en misschien komt er ook nog wel een tweede. Dit jaar zijn wij thuis met kerst, dus extra leuk om los te gaan.

Staat jouw huis te koop? Dan is zo’n grote kerstboom misschien niet zo’n goed idee. Want je woonkamer lijkt er toch een stuk kleiner door en je wilt juist een ruim huis verkopen. Hieronder een paar leuke ideeën waarmee je je huis eenvoudig in kerstsfeer krijgt, maar je het wel lekker ruimtelijk houdt. Overigens ook handig als je klein woont, kleine kinderen hebt of een kat hebt die het liefst in de kerstboom klimt.

Kerstboomposters heb je in veel verschillende stijlen: natuurlijk of juist lekker kleurrijk. Er is er altijd wel eentje die matcht met jouw verdere interieur.

156862dbabb5c66ede6acf39532cdecbf8205457Dennenboomposter in zwart/wit en er is ook een groene variant.

kerstboomposter-a0-def-420x578 Op deze mooie kerstboomposter van Studio Boot ben ik al jaren verliefd. kerstposter-zilverblauw-5Maar toen kwam Zilverblauw dit jaar met deze Let it Snow poster in een lekker groot formaat A0. Moeilijk kiezen dus.

ph121354-1024x768Niet meer in de IKEA collectie, maar op marktplaats nog wel te vinden: een kerstboom op stof die ook nog licht geeft in het donker. Met wasi tape of speldjes ook nog makkelijk op te tuigen.

Nu kun je dus in huis, als deze te koop staat, beter niet over de top gaan. Buiten is een ander verhaal. In de winter oogt een tuin doorgaans kaal en ongezellig. Door het toevoegen van lampjes in de tuin oogt deze tegelijk gezelliger. Denk ook aan een mooie krans op de voordeur of een klein kerstboompje bij de entree.

Is jouw huis al klaar voor de kerst en verkoop?

No Comments

Post a Comment