Kerst 2017

Vorige week schoot ik wat foto’s van ons versierde kersthuis. De sneeuw was net gevallen en dat maakte het alleen maar nog meer kerstiger. Ook dit jaar gingen we niet voor een, maar twee kerstbomen. Een met alle knutsels van de kinderen van de afgelopen jaren en de andere met alle andere bonte verzameling ballen, sterren en engeltjes. Geen thema. Niet mooi uitgezocht in kleur. Maar gewoon alles wat we mooi vinden bij elkaar. Een gezellige, rommelige boom. Precies zoals kerst moet zijn, wat mij betreft. Niet te stijf en formeel, maar gewoon gezelligheid in huis.

Kijk je mee? Ondertussen krijg je ook een beetje mee hoe ik zelf woon. In 2018 zal ik eens wat meer van ons huis laten zien. Hoe en wat , dat zie je volgend jaar wel. Voor nu wens ik je hele gezellige feestdagen toe met degenen die je lief hebt en een mooi 2018.

Bewaar dit artikel op pinterest:

Tags:
No Comments

Post a Comment