Twee villa’s inrichten voor de verkoop

Onlangs werd ik benaderd voor het inrichten van niet een, maar twee prachtige villa’s. Mijn opdrachtgevers hebben een voormalige kantoorvilla omgebouwd tot twee prachtige woonhuizen in Westbroekpark. Voor wie Den Haag niet goed kent een prachtige wijk waar veel ambassades zijn gevestigd. De huizen zijn beiden voorzien van luxe keukens en badkamers en zijn lekker royaal. Er is niet bezuinigd op de afwerking, wat het voor mij een feestje maakte om ze te mogen inrichten. Door beide woningen in te richten begrijpt de potentiële koper nog beter hoe ze de ruimtes kunnen gebruiken. Ook dit keer koos ik voor een combinatie van de decormeubels van karton van Cubiqz en echte meubels. Met de juiste ruimtebeleving en sfeer zijn ze vast zo verkocht. Meer zien? Ze staan nu nog op Funda hier en hier

No Comments

Post a Comment